ESDI logo

Spiritueel coach

Trance Healing, Trance Medium, Energetische massage, Pleiadian Lightwork

Stel hier jouw vraag Afspraak maken

Ervaringen

Je vindt hier de ervaringen van een aantal klanten.

Nadja - april 2015 - My experience:

"My god this was deep yesterday! Thank you sister.
Tonight my period came through and I feel super open sensitive and vulnerable today. Talked to my boyfriend in SFO on skype and just cried and cried and cried... Beautiful.
Thank you so much sister!!!
Love, nadja"

Carla - maart 2015 - Mijn ervaringen:

"Dank je Suze voor alle bijzondere healings die ik tot nu toe van je heb mogen ontvangen. Je bent voor mij een voorbeeld van pure vrouwelijkheid en verbinding met spirit, zo heb ik mij vrouwelijke zachte kracht altijd voorgesteld en nu weet ik dat het mogelijk is. Als ik bij jou ben voel ik mij in contact met mijn essentie, mijn spirits en vooral ook mijn diepe angst en blokkades. Ik heb al heel wat mogen loslaten bij jou en er is een hoop chaos op zijn plek gevallen en geheald. Ik voel mij gezegend en hoop nog vaak met je te mogen werken en van je te leren.
Zoveel liefs Carla"

Liesbeth - september 2013 - Mijn ervaringen:

"   Ik heb zowel healings als familie-opstellingen gedaan bij Suze. Ik heb veel vertrouwen in hoe zij de sessies leidt. Heel professioneel en intu├»tief. In elke sessie wordt precies aangepakt wat er op dat moment nodig is. Door haar sessies zit ik beter in mijn vel, voel ik meer energie stromen en heb ik nieuwe inzichten gekregen en worden onbewuste patronen zichtbaarder.
   De sessie die ik samen met mijn partner bij Suze had, heeft ons weer een nieuwe opening geboden toen we samen vast zaten in negatieve denkpatronen. Ze werkt met een open hart en aandacht voor ons beiden waardoor we weer meer begrip voor elkaar hebben gekregen.
   Ik ben Suze erg dankbaar voor alle sessies die ik van haar gekregen heb en zou haar aan iedereen aanraden die aan zichzelf wil werken."

 

 

Hans - juli 2013 - Mijn ervaringen:

"   De healings kende ik via mijn vrouw omdat zij ze regelmatig krijgt. Die ervaart ze als prettig, ontspannend en krijgt er nieuwe energie van.
   Ik zag geen reden om een healing te krijgen totdat mijn leven in een diepe, donkere dip zat. Ik had gehoord dat het ook werkte als je er niet in geloofde en aangezien ik op dat moment nergens in geloofde kwam dat goed uit. En een beetje extra energie krijgen zou ook mooi meegenomen zijn. De behandeling was anders dan ik mij voorgesteld had. Het is duidelijk niet te vergelijken met naar de dokter gaan, medicijnen krijgen en dan weer verder door met je leven gaan.
   Een healing/reconnectie is persoonlijk en daardoor een unieke ervaring. Mijn eerste behandeling was heel bijzonder en kan ik alleen beschrijven als heftig, mooi, verdrietig, blij en intens. De behandelingen daarna waren telkens anders en op hun eigen manier bijzonder. Geen behandeling was hetzelfde.
   Het verschil met waar ik nu sta en waar ik stond voor de healing is merkbaar. Mijn leven is veranderd, ik voel me vaker gelukkig, minder boos en gefrustreerd. Mijn kijk op het leven is anders geworden. Voor mij zijn de behandelingen geen afgerond geheel maar een begin naar een volgende fase in mijn leven. Ik hoop nog veel inzichten te krijgen en mee te maken en dat is iets wat ik iedereen gun."

Femke - juni 2013 - Mijn ervaringen:

"Ik word nu bijna een jaar behandeld door Suze. De behandeling voelt elke keer anders en is de ene keer intenser dan de andere keer. De behandeling zelf maakt me intens ontspannen en ik voel de energie warm en lichttintelend door mijn lichaam stromen. Nooit eerder geweten hoe dat voelde! Sinds ik met de behandelingen ben begonnen heb ik nauwelijks meer last heb van de rusteloze benen die ik daarvoor vrijwel dagelijks had. Als het in tijden van stress weer opkomt, lukt het me vaak zelf om dit weer weg te 'ademen'. Ik voel mijn lichaam bewuster en ben me veel bewuster van mijn ademhaling. Het is echt een verrijking!"

Michaela G. - januari 2013 - Mijn ervaringen:

"I got to know Suze in 2007, when I was looking for a good place to do pedicure. From the first moment I felt a very positive"click" with Suze, she is really a very easy-going but at the same time a somewhat mysterious lady. When I heard that she also offered to arrange familienoptstellingen and connective healing session, I got very interested to try out these treatments. Last year I did ask a very life-moving question in a familienopstelling and the result was astonishing. It has been a very eye-opening experience and since then my life and me as a person has fully changed. After the familienopstelling I also enjoyed two reconnective healing sessions that I perceived as very pleasant and safe."

A.D. - januari 2013 - Mijn ervaringen:

"Wat is het heerlijk om zacht aangeraakt te worden en de energie te voelen stromen in mijn lichaam. Ik voel dat er gewerkt wordt op mijn stuitje en dat daar veel kou uit komt, waarna het doorschiet in mijn been. Als je op mijn been werkt voelt dat als een been van mijn moeder, terwijl het toch echt mijn eigen been is. Ik denk er over te gaan werken aan het stuk van mijn moeder via een Soul dynamic. Het is heerlijk om zacht energie te voelen glijden in mijn lichaam waardoor er zachtheid ontstaat."

Stel hier jouw vraag Afspraak maken